Blik op werk

Blik op Werk: Het Keurmerk voor Kwaliteit in Arbeidsparticipatie en Inburgering

Blik op Werk is een organisatie die al sinds 2006 een cruciale rol speelt in het waarborgen van kwaliteit in arbeidsparticipatie en inburgering in Nederland. Opgericht in samenwerking met sociale partners, de Raad voor Werk en Inkomen, Oval (voorheen Boaborea), LCR, VNG en UWV, heeft Blik op Werk als missie om transparante informatie te bieden over de kwaliteit van dienstverleners op deze terreinen. Maar wat houdt dit keurmerk precies in, en hoe kan ons softwareproduct u helpen om klanten te ontzorgen en te voldoen aan de normen van Blik op Werk?

Wat is Blik op Werk?

Blik op Werk is een keurmerk dat wordt toegekend aan organisaties die bewezen hebben kwaliteit te leveren op het gebied van duurzame arbeidsparticipatie en inburgering. Deze organisaties ondergaan strenge onafhankelijke controles om ervoor te zorgen dat ze aan de normen en eisen voldoen. Het keurmerk is van groot belang voor werkgevers, gemeenten, verzekeraars, inburgeraars, en zowel werkenden als werkzoekenden. Het biedt hen de garantie dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de dienstverlening die wordt aangeboden.

Hoe wij u kunnen helpen: Software voor Blik op Werk Compliance

Ons softwareproduct is ontworpen om organisaties te helpen voldoen aan de strenge eisen van Blik op Werk en tegelijkertijd hun klanten te ontzorgen. Hier is hoe onze software een naadloze aansluiting biedt op de normen van Blik op Werk:

  • Geïntegreerde Formulieren en Workflows: Onze software bevat specifieke formulieren en workflows die voldoen aan de eisen van het Blik op Werk keurmerk. Dit stroomlijnt het proces van intake en assessments voor inburgeraars en zorgt ervoor dat de benodigde gegevens worden verzameld.

  • DUO-lening Beheer: Onze software biedt functionaliteit om het gebruik van DUO-leningen als betaalmethode aan te bieden aan cursisten. We bieden ook een verificatiesysteem om te controleren of de leningen toereikend zijn voor de cursuskosten.

  • Efficiënte Administratie: Voor administratie en facturatie richting DUO genereren we automatisch csv-bestanden die rechtstreeks in de DUO-portal kunnen worden geüpload. Dit minimaliseert handmatige inspanningen en voorkomt fouten.

  • Automatische Cursuscontracten: Onze software genereert automatisch cursuscontracten op basis van cursusinformatie en gegevens uit intake en assessments. Deze contracten voldoen aan de eisen van het Blik op Werk keurmerk.

Met onze software kunnen organisaties naadloos voldoen aan de kwaliteitsnormen van Blik op Werk, terwijl ze tegelijkertijd hun administratieve processen stroomlijnen en klanten ontzorgen. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige dienstverlening, terwijl wij de compliance met Blik op Werk voor u regelen.

Conclusie

Blik op Werk is een keurmerk dat de kwaliteit van dienstverlening op het gebied van arbeidsparticipatie en inburgering waarborgt. Als u op zoek bent naar een oplossing om aan deze normen te voldoen en uw klanten te ontzorgen, dan is onze software de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om te excelleren in kwaliteit en compliance binnen uw dienstverlening.

 

Benieuwd hoe onze software uw organisatie kan helpen schitteren binnen het kader van Blik op Werk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe we uw compliance-processen kunnen stroomlijnen en uw klanten kunnen ontzorgen.

Share this post:
LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Twitter