Incompany Groepen Cursussen en Opleidingen

Uw Cursus en Opleidingsaanbod met Mentor’s Incompany Groepen

Bij Mentor begrijpen we dat organisaties vaak behoefte hebben aan flexibele oplossingen voor hun cursus- en opleidingsaanbod, vooral wanneer het gaat om het aanbieden van exclusieve trainingen voor specifieke doelgroepen. Daarom hebben we de “Incompany Groepen” ontwikkeld, die u in staat stelt om uw cursussen en opleidingen op een geavanceerde manier te plannen, beheren en aanbieden.

Wat kunt u verwachten van onze Incompany Groepen?

  1. Besloten Catalogusitems: Met deze functionaliteit kunt u catalogusitems markeren als ‘besloten’, waardoor ze exclusief toegankelijk worden voor specifieke doelgroepen. Dit geeft u de mogelijkheid om aangepaste cursussen en opleidingen te creëren voor uw meest waardevolle klanten of partners.
  2. Specifieke Groepen binnen Cursussen en Opleidingen: Wanneer u algemeen toegankelijke cursussen en opleidingen heeft, maar bepaalde delen ervan wilt reserveren voor specifieke doelgroepen, biedt onze functionaliteit de flexibiliteit om dit te bereiken. U kunt deze exclusieve secties markeren als ‘besloten’ en alleen toegankelijk maken voor de gewenste doelgroepen.
  3. Verborgen Groepen: Voor deelnemers van besloten groepen is het vaak niet nodig om de aanwezigheid van ‘algemeen toegankelijke’ groepen te zien. Onze functionaliteit biedt de mogelijkheid om deze ‘algemeen toegankelijke’ groepen te verbergen voor deelnemers van besloten groepen, waardoor de focus wordt gelegd op hun specifieke cursussen en opleidingen.
  4. Vaste Prijsafspraken: Ongeacht het aantal deelnemers aan besloten catalogusitems of groepen, kunt u vaste prijsafspraken instellen. Dit biedt financiële duidelijkheid en consistentie, waardoor u kosten en inkomsten beter kunt beheersen.
  5. Flexibiliteit in Kosten: Naast vaste prijsafspraken kunt u eventuele deelname-gerelateerde extra items zoals materialen, boeken en examens toevoegen op basis van werkelijke kosten. Dit stelt u in staat om kosten en prijzen nauwkeurig af te stemmen op de behoeften van uw doelgroepen.
  6. Gesplitste Facturatie: Facturatie wordt vaak complex wanneer u de kosten moet verdelen over meerdere deelnemers. Onze functionaliteit stroomlijnt dit proces door de afgesproken prijs, vaak op basis van een offerte, op te splitsen in deelfacturen. De uiteindelijke afrekening vindt plaats op de laatste deelfactuur.

Kortom, Mentor’s Incompany Groepen stellen u in staat om uw cursus- en opleidingsaanbod naar een hoger niveau te tillen. Of u nu exclusieve cursussen en opleidingen wilt aanbieden aan waardevolle klanten, partners of interne groepen, deze functionaliteit biedt de flexibiliteit en automatisering die u nodig heeft voor een vlekkeloze uitvoering. Bovendien bespaart u tijd en vermindert u administratieve rompslomp, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van waarde aan uw doelgroepen. Ontdek hoe Mentor’s Incompany Groepen uw cursus- en opleidingsaanbod kan optimaliseren en uw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen.

Interesse in een demo?

Voor een demo kunt u terecht op onze contactpagina óf de gegevens hieronder gebruiken.

+31 50 230 5331

info@poweredbymentor.nl