Mentor is een erkend leerbedrijf voor MBO studenten

Mentor biedt studenten uit het MBO de gelegenheid voor een stage of afstudeertraject. Een stage bij Mentor zal in het teken staan van softwareontwikkeling van Mentor zelf (voornamelijk in Python/Django).

Mentor is een omvangrijk inschrijvings- en e-learning platform, gebouwd in Python / Django. Dagelijks ontwikkelen onze medewerkers nieuwe features voor het platform. En omdat Mentor als een ‘SaaS’ dienst wordt geleverd, staan we natuurlijk ook voor een onverstoorde dienst, dus het beheer en onderhoud maakt deel uit van ons werk. 100% devops dus.

Met Mentor proberen we zowel het onderwijsproces (de interactie tussen docent en student en studenten onderling) als het administratieve proces daaromheen zo te stroomlijnen dat alle aandacht kan uitgaan naar het onderwijs, en niet naar het ‘gedoe’ daar omheen. Hoe we dat doen, lees je hier.

Mentor is een erkend leerbedrijf voor studenten van het MBO. Stagiars en afstuderenden maken voortdurend deel uit van ons team. Kijk hier voor de actuele stageplaatsen.

Heb je de wens om na het MBO verder te studeren op het HBO? Talentvolle stagiairs / afstudeerders kunnen bij Mentor in ons ‘HBO-talentprogramma’ binnen een fulltime aanstelling werken en studeren. Dat betekent 4 dagen werken, en de vijfde dag (in werktijd) naar school. Wij betalen je studiekosten!