Mentor is een erkend stagebedrijf voor HBO en WO studenten

Mentor biedt studenten uit het hoger beroeps- en universitair onderwijs de gelegenheid voor een stage of afstudeertraject. Een stage bij Mentor zal in het teken staan van softwareontwikkeling van Mentor zelf (voornamelijk in Python/Django), of zal zich afspelen in marketing- en salestrajecten voor Mentor.

Mentor is een omvangrijk inschrijvings- en e-learning platform, gebouwd in Python / Django. Dagelijks ontwikkelen onze medewerkers nieuwe features voor het platform. En omdat Mentor als een ‘SaaS’ dienst wordt geleverd, staan we natuurlijk ook voor een onverstoorde dienst, dus het beheer en onderhoud maakt deel uit van ons werk. 100% devops dus.

Met Mentor proberen we zowel het onderwijsproces (de interactie tussen docent en student en studenten onderling) als het administratieve proces daaromheen zo te stroomlijnen dat alle aandacht kan uitgaan naar het onderwijs, en niet naar het ‘gedoe’ daar omheen. Hoe we dat doen, lees je hier.

Als sinds enige jaren is Mentor een erkend stagebedrijf voor universitaire en HBO studenten. Stagiars en afstuderenden maken voortdurend deel uit van ons team.

Kijk hier voor de actuele stages.